sporten

Personal trainer Rotterdam, hulp bij een gezonde leefstijl

Personal trainer Rotterdam

Wanneer je hebt besloten om je leven eens flink te veranderen door meer te gaan sporten en beter te gaan eten, ben je al goed op weg. Het willen van verandering is de eerste stap. Nu moet je nog gaan bedenken hoe je dit gaat vormgeven. Misschien heb je al heel lang niet meer gesport en weet je niet hoe het moet. Misschien vind je het allemaal wel heel spannend of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen. Een personal trainer in Rotterdam kan op weg helpen met het veranderen van je leefstijl

Personal trainer helpt je op weg

Een personal trainer gaat samen met je kijken wat je precies wilt bereiken met het sporten. Dit kan inderdaad het opbouwen van een gezonde leefstijl zijn. Ook zijn personal trainers er voor je wanneer je meer spieren wilt kweken, sterker wilt worden of wanneer je spierklachten hebt. Wanneer je samen met de personal trainer je doel bespreekt, kan de personal trainer gerichter te werk gaan. Hij maakt dan samen met jou een plan voor je. Hierin staat welke oefeningen je gaat doen en hoe vaak. Welke oefeningen dat zijn en op welk niveau dit is, hangt dus af van je doelen en van de ervaring die je hebt.

Beweging en eten in balans

Nadat je het plan hebt gemaakt, ga je op afspraak samen met de personal trainer in Rotterdam sporten. Hij of zij kijkt naar hoe je de bewegingen maakt en geeft je tips en adviezen over hoe je meer uit je oefeningen kan halen. Ook maken de meeste personal trainers een gepersonaliseerd eet-plan voor je, die ook weer past bij je doelen. Je weet misschien wel, dat eten en beweging ontzettend van elkaar afhankelijk zijn. Ze moeten goed in balans zijn, wil jij je doelen halen. Je moet er dus om denken dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo kan een personal trainer je helpen met beweging en voedselinname, zodat jij je doel bereikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *