Coach Amsterdam
coach

Coach Amsterdam, is dit wat jij zoekt?

Ben jij opzoek naar een coach om jou te helpen in de regio van Amsterdam? of wil je er gewoon meer over te weten komen omdat je er misschien wel eentje wilt? Dan is coach Amsterdam misschien wel de coach die jou kan gaan helpen! Takomst vind het vreemd waarom er zoveel ongemotiveerde leerlingen zijn als de wetenschap zegt dat als je leert het je een stuk gelukkiger maakt en de natuur laat zien dat groeien vanzelfsprekend is. Lijkt jou dit een goed idee? Bekijk dan even de website en lees daar meer informatie!

Leerlingen

Coach Amsterdam heeft veertig jaar lang ervaring in het onderwijs en heeft daar enorm veel geconstateerd over de leerlingen en hun concentratie. Leerlingen vinden het maar niks om de hele les te luisteren of te lezen, laat staan dat ze thuis gaan leren. De meeste vinden het bekijken van een filmpje van een bekende YouTuber leuker dan iets voor school doen en goed presteren. Ze snappen nog steeds niet hoe ze een leerling tot op het bot kunnen motiveren voor school. De docent die niet wordt geloofd door leerlingen is vaak een docent die niet veel in zichzelf investeert. De docent moet ervoor zorgen dat de leerlingen in hem gaan geloven en wat je dus aan school hebt en door wilt groeien naar later. De ene doet het sneller dan de ander en daarvoor is deze coaching beschikbaar.

Een op een 

Takomst is al sinds 2000 een professionele coach in de regio Amsterdam, als expert in het onderwijs weten ze als geen ander hoe het daar gaat en hoe alles werkt met het motiveren en het leren. Ze kunnen je met het coachen zien dat leren ook een leuke kant heeft en in beweging gaat komen in dat proces die je dan gaat volgen. Ook kan een professional langs komen om coaching te krijgen over te hoge werkdruk, te weinig focus tijdens het werken, zichzelf niet durven te laten horen in een gesprek en als je je vaak aan dezelfde steen stoot met problemen. 

Extra informatie

Door middel van een kennismaking weet de coach welke hulp jij nodig hebt en wat het einddoel moet gaan worden. Ze hebben meerdere tactieken en theorieën tot hun beschikking waardoor ze je maximaal kunnen helpen en je het maximale eruit kan halen. Voel jij je aangesproken omdat je het artikel hebt gelezen? Bekijk dan even de website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *